DutchEnglish
DutchEnglish

Over ChuChu Events & Styling

Hoi, mijn naam is Sali al Sabti, mede-eigenaresse van ChuChu Events & Styling en een groot liefhebber van bloemen en decoratie.

Ik word ook wel ‘de vrouw van de kleuren’ genoemd. Al sinds ik een jong meisje was, ben ik gek op bloemen. Dat heeft zich gedurende mijn leven steeds weer bewezen. Waren mijn ouders mij kwijt op jonge leeftijd? Dan zat ik ergens in de bloemenvelden. Ik ben zelfs een keer op 6-jarige leeftijd naar de tweede verdieping van een balkon geklommen om een mooie magnolia te plukken. Ik was zó verblind door de schoonheid van bloemen, dat ik hier geen enkel gevaar in zag.

10+

Jaar ervaring

6

Landen

150+

Opdrachten

Op mijn 8e ben ik met mijn ouders samen naar Nederland gevlucht. Ik ging toen land- en tuinbouw studeren en volgde meerdere stages in bloemenzaken. Het gevoel voor bloemschikken was er namelijk meteen bij mij en volgens leraren had ik toen al een gave. Daarom koos ik ervoor om een opleiding tot bloemiste en styliste te volgen. In die tijd had ik verschillende baantjes bij bedrijven in de bloemenbranche. Ik werd zelfs al door meer exclusieve bloemschikkers en door de media benaderd. Als vluchteling met een typisch Nederlands beroep, was ik ook nog eens een van de eersten die zich echt in dit vak ging verdiepen. Dat was een unieke combinatie!

Over ons 2 - ChuChu Events & Styling

Sinds ik van bloemschikken en evenementen organiseren mijn beroep heb gemaakt, kan ik mijn geluk niet op. Voor mij is het eigenlijk altijd duidelijk geweest. Ik wist vrijwel meteen: dit is mijn passie, dit is mijn missie, dit is mijn doel!

Samen met mijn man Omar (die ervan overtuigd is dat ik in een vorig leven een boom ben geweest) heb ik al zoveel mensen geholpen om hun droomevenement te organiseren. Daar worden zij heel blij van, maar wij zelf ook en de natuur. Want door zoveel mogelijk plasticvrij en op natuurbasis te werken, ondervindt de aarde er vrijwel geen hinder van.

Ik gebruik mijn creatie en mijn vrije, groene geest om klanten te begeleiden tijdens dit proces. Ik luister, stel de juiste vragen en doe daarna een passend voorstel. Uiteindelijk komen we er altijd samen uit en maken we er iets prachtigs van. Met milieuvriendelijke materialen, natuurlijk. Zelf een milieubewust evenement organiseren kan lastig zijn. Dit soort feesten zijn nog niet echt booming en online is afbreekbare decoratie op natuurbasis niet overal verkrijgbaar. Juist daarom zij wij er voor jou.

Dat is namelijk waar het bij ChuChu Events & Styling om draait:

Een unieke, authentieke ervaring bieden die volledig is afgestemd op jouw wensen. Het is tenslotte jouw evenement!